Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

D66-lijsttrekker Sigrid Kaag wil dat Nederlanders meer vrijheden krijgen als zij gevaccineerd zijn tegen corona. Ook wil ze dat de overheid gratis snel- en zelftesten verstrekt, waardoor restaurants, cafés, winkels en scholen snel weer open kunnen.
Posted: February 27, 2021, 3:33 pm
De familie van de vermoorde Ichelle van de Velde (29) kan eindelijk waardig afscheid van haar nemen. Het zoekteam van Stichting Signi Hulphonden vond zaterdag het laatste ontbrekende lichaamsdeel van de Oostburgse in het uitwateringskanaal tussen Sluis en Retranchement.
Posted: February 27, 2021, 3:30 pm
Politiek verslaggever Hans van Soest bespreekt in de rubriek Onder Politici elke week wat er speelt in Den Haag. Deze week: de meeste kiezers hebben nog geen idee wat ze gaan stemmen.
Posted: February 27, 2021, 3:00 pm
Robin Frijns start zaterdag in de tweede race van dit seizoen in de Formule E van poleposition. De Limburgse autocoureur was in zijn elektrische auto van Envision Virgin Racing de snelste in de kwalificatie voor de E-Prix van Diriyah in Saudi-Arabië. De Braziliaan Sette Câmara (Dragon/Penske Autosport) noteerde de tweede tijd op het stratencircuit van Riyadh.
Posted: February 27, 2021, 2:45 pm
Tientallen ontvoerde scholieren in Nigeria zijn vrijgelaten. Het gaat om jongeren die eerder deze maand waren meegenomen door gewapende mannen, zegt de gouverneur van het gebied.
Posted: February 27, 2021, 2:42 pm

Comments are disabled