Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De familie van de 87-jarige Rose-Marie Silbermann-Frenkel eist een kostbaar schilderij terug van het Rijksmuseum. Volgens de familie was hun moeder in de war toen ze in 2013 het schilderij aan het museum gaf. Daarom is er beslag gelegd op het kunstwerk. Dat meldt NRC.
Posted: September 19, 2020, 8:40 am
Sjoerd Mossou was niet bepaald onder de indruk van de KNVB afgelopen week. Ten eerste vanwege de plannen om Frank de Boer bondscoach te maken, maar ook vanwege de zaak FC Emmen en EasyToys. ,,De huisvrouwen in uw straat hebben allemaal drie dildo’s en een zorropakje.”
Posted: September 19, 2020, 8:37 am
Eindelijk weer eens een glorieuze avond voor Jinek. Doordat de winnaar van The Voice Senior in de talkshow bekend werd gemaakt, wist het RTL 4-programma topcijfers te noteren: 1,3 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.
Posted: September 19, 2020, 8:04 am
Jelka van Houten (42) speelt vanaf morgen samen met haar vriend Henry van Loon in de nieuwe comedyserie Niks Te Melden. Het is de enige klus sinds corona en haar zwangerschap. ‘Ik was als de dood dat het zou mislukken.’
Posted: September 19, 2020, 8:03 am
Vis, aardappelen en groenten, maar dan anders. Deze heerlijke dorade in zoutkorst wordt geserveerd met een frisse salade en zoete aardappel. Door dit visje te vullen met tijm, peterselie, koriander, sinaasappel en limoen creëer je een geweldige, unieke smaak.
Posted: September 19, 2020, 8:00 am

Comments are disabled