Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Tjibbe Joustra zou er goed aan doen om zichzelf terug te trekken als voorzitter van de commissie die de feiten en omstandigheden rondom de moord op Peter R. de Vries onderzoekt. Dat zegt Peter Schouten, advocaat van kroongetuige Nabil B.
Posted: August 2, 2021, 3:00 am
Reddingsboten hebben gedurende het weekend meer dan zevenhonderd migranten opgepikt die de Middellandse Zee probeerden over te steken met zelfgemaakte boten, meldt hulporganisatie SOS Mediterranee. De meeste mensen werden gered voor de kusten van Libië en Malta.
Posted: August 1, 2021, 11:51 pm
Er gaat in Tokio geen dag voorbij of er zijn medaillekansen voor Nederland. Dag 10 vormt daarop geen uitzondering. Een greep uit de hoogtepunten van de maandag in Tokio.
Posted: August 1, 2021, 10:03 pm
KV Kortrijk gaat na twee speelronden in de Belgische competitie alleen aan de leiding met 6 punten. De ploeg van de Sloveense coach Luka Elsner won met 1-0 bij het nog puntloze FC Antwerp. Faïz Selemani maakte in de 87ste minuut het doelpunt.
Posted: August 1, 2021, 9:03 pm
Bij de verboden demonstraties tegen het coronabeleid in de Duitse hoofdstad Berlijn zijn vandaag ongeveer zeshonderd personen opgepakt. Hoewel de dertien protesten waren verboden, gingen zo’n vijfduizend mensen de straat op. De politie was met 2250 man aanwezig, melden Duitse media. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
Posted: August 1, 2021, 8:31 pm

Comments are disabled