Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De baan van Mechteld Geesing als gebiedsmakelaar bij Tubbergen Bruist staat ter discussie. De aanleiding is een foto van de Enschedese in tijdschrift Panorama waarin ze, zoals gemeld, in lingerie poseert.
Posted: April 19, 2018, 11:09 am
Geen lid van het huidige Nederlandse Fed-Cupteam snapt het opgroeien in een sportfamilie zo goed als Demi Schuurs, de 24-jarige dubbelspecialiste die zich opmaakt voor de Fed Cup dit weekend in Wollongong tegen Australië. Haar vader is recordinternational in het handbal met 312 interlands op zijn naam, haar zus handbalt op het hoogste niveau en broer Perr speelt vanaf komende zomer bij Ajax.
Posted: April 19, 2018, 11:07 am
RTL Nederland gaat drastisch reorganiseren om beter te kunnen inspelen op ‘het moderne kijken’; dus minder gericht op de traditionele tv-zenders en meer op het digitale vlak en video on demand. Als gevolg zullen arbeidsplaatsen worden geschrapt, laat het mediabedrijf weten in een persbericht.
Posted: April 19, 2018, 10:58 am
Antje Monteiro (49) gaat de hoofdrol spelen in Mamma Mia!, de musical die na acht jaar terugkeert naar Nederland. De actrice/zangeres, moeder van Romy (Bodyguard) vertolkt de rol van Donna in de voorstelling die gebaseerd is op de liedjes van ABBA. ,,Ik ben fan, ik zing hun nummers in het land'', reageerde Monteiro.
Posted: April 19, 2018, 10:47 am
Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zijn elkaar al vaak genoeg tegengekomen. Maar nog nooit in eigen land, in een volgepakte arena als Ahoy. De twee hebben vanavond in de oranje kraker allebei iets goed te maken.
Posted: April 19, 2018, 10:40 am

Comments are disabled