Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De eerste ontmoeting op de WTA-tour tussen de tweelingzussen Kristyna en Karolina Pliskova is uitgedraaid op een thriller.
Posted: June 19, 2019, 9:15 pm
Ze is amper 30 jaar oud maar runt al sinds 2014 haar eigen ontwerpbureau. Interieurarchitecte Britt Van Namen is een zogenaamde girlboss die ook graag andere vrouwen wil overtuigen om eigen baas te worden. ,,Ik ben er zeker van dat als de verhalen van vrouwelijke ondernemers vaker in de kijker worden gezet veel meer vrouwen geïnspireerd raken om te ondernemen.” Ze geeft daarom tien tips aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.
Posted: June 19, 2019, 9:00 pm
Juan Martin del Potro heeft op het grastoernooi van Queen's opnieuw een knieblessure opgelopen. De door blessures achtervolgde Argentijn gleed woensdag in zijn eersterondepartij tegen Denis Shapovalov weg en heeft een opgezwollen rechterknie. Del Potro won de partij wel, maar trok zich een paar uur later terug uit het toernooi in Londen.
Posted: June 19, 2019, 8:59 pm
In een nieuwe aflevering van De Social Podcast is Roel Maalderink te gast. Roel vraagt in zijn populaire show Voxpop mensen op straat wekelijks naar hun mening. Zijn video's worden goed bekeken en dat leverde hem zelfs een groot compliment op: Alexander Klöpping noemde hem ‘een national treasure’. Luister nu naar het gesprek dat Thomas Boeschoten en Jaap van Zessen met hem hadden:
Posted: June 19, 2019, 8:34 pm
Wetenschappers hebben een nieuwe kattensoort ontdekt op het Franse eiland Corsica. De flink uit de kluiten gewassen dieren leven er al sinds mensenheugenis, maar men ging er aanvankelijk vanuit dat het een kruising van bestaande rassen was. Op basis van dna-onderzoek is nu gebleken dat het om een losstaande soort gaat die de officiële benaming Ghjattu volpe (voskat) heeft gekregen.
Posted: June 19, 2019, 8:24 pm

Comments are disabled