Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Maxim Gullit heeft vanmiddag zijn profdebuut gemaakt. De zeventienjarige zoon van Ruud Gullit en Estelle Cruijff (nichtje van Johan) viel in bij Jong AZ in de kampioenswedstrijd van FC Twente: 0-0.
Posted: April 22, 2019, 2:17 pm
Wijn: sommigen hebben er een passie voor, anderen willen erover kunnen opscheppen en menigeen raakt in de stress als het om meer gaat dan alleen de keuze tussen rood of wit. Over wijn valt ontzettend veel te leren. Deze tips maken het wat makkelijker.
Posted: April 22, 2019, 2:00 pm
Een paar jaar geleden was Gareth Bale nog een van de meest begeerde voetballers ter wereld, maar nu lijkt Real Madrid er alles aan te doen om weer van hem af te komen. Volgens de Spaanse sportkrant Marca wordt geprobeerd om de 29-jarige aanvaller, die lang niet altijd zeker is van een basisplaats en wordt uitgefloten door de eigen fans, deze zomer te verhuren.
Posted: April 22, 2019, 1:55 pm
Tom Dumoulin gebruikt Luik-Bastenaken-Luik zondag opnieuw als belangrijke laatste test voor de Ronde van Italië. Naast de Nederlander doen zondag namens Sunweb ook de Australiërs Michael Matthews, Chris Hamilton en Robert Power, de Belgen Jan Bakelants en Louis Vervaeke en de Zwitser Marc Hirschi mee in de wedstrijd die deel uitmaakt van de UCI WorldTour.
Posted: April 22, 2019, 1:50 pm
Voor de hockeysters van Den Bosch is de EuroHockey Club Cup uitgedraaid op een teleurstelling. De club die voor het eerst sinds 21 jaar de finale van het EK voor clubteams miste, verloor de strijd om de derde plek. Het Duitse Alster was met 2-1 te sterk in Amstelveen.
Posted: April 22, 2019, 1:43 pm

Comments are disabled