Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Als Sifan Hassan meedoet aan de WK indoor, krijgt ze te maken met een geduchte concurrente. De Ethiopische atlete Genzebe Dibaba start begin maart zowel op de 1500 als de 3000 meter in Birmingham.
Posted: February 20, 2018, 9:46 am
Het AD en alle regionale nieuwsmedia van De Persgroep Nederland komen komende zaterdag met een gezamenlijke Kieswijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij zijn niet de partijprogramma’s leidend, maar wat de lezer en de redactie belangrijk vinden. Met een totaal van 220 gemeenten is het de grootste regionale stemhulp ooit. De Kieswijzer is vanaf zaterdag 24 februari voor iedereen gratis te raadplegen via deze link.
Posted: February 20, 2018, 9:37 am
Het gelukkige Engelse bruidspaar Steph en Paul Unwin hoopte met de foto's van de ingehuurde fotograaf nog jaren te kunnen nagenieten van de belangrijkste dag uit hun leven. Groot was dan ook de schok toen ze de ruim 1.500 plaatjes onder ogen kregen. Een derde was onscherp en op het merendeel van de andere waren meestal de billen van bruidsmeisjes vastgelegd.
Posted: February 20, 2018, 9:36 am
Bij de club waar zijn vader Didier (39) ooit furore maakte, hoopt Isaac Drogba zijn eerste stappen als profvoetballer te zetten. De zeventienjarige zoon van de voormalig topspits Didier Drogba heeft een contract getekend bij de Franse club En Avant de Guingamp, dat uitkomt op het hoogste niveau in de Ligue 1. Isaac werd geboren in Frankrijk en is net als zijn beroemde vader spits.
Posted: February 20, 2018, 9:18 am
Een F-16-piloot, die zijn brandstoftanks afwierp in een Japans meer, heeft bijna een tiental Japanse mosselvissers geraakt. De schrik zat er bij de vissers goed in, maar wonderwel raakte niemand gewond.
Posted: February 20, 2018, 9:15 am

Comments are disabled