Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Anti-islambeweging Pegida wil in augustus gaan demonstreren in Apeldoorn. Om precies te zijn: rond de Turkse moskee in het centrum.
Posted: July 11, 2020, 4:00 am
Nederlandse automobilisten een auto van Volkswagen kochten waarvan naderhand bleek dat geknoeid was met de emissiegegevens, kunnen de fabrikant daarvoor vervolgen voor Nederlandse rechtbanken. Dat heeft het Europese Hof van Justitie geoordeeld.
Posted: July 11, 2020, 4:00 am
,,Boeren moeten niet in Zwolle zijn, maar in Den Haag.” Voor de Zwolse burgemeester Peter Snijders is na de bezetting van het distributiecentrum van Albert Heijn gisteren een grens bereikt. Omdat boeren lange tijd hun gang konden gaan, leidde de actie tot lege schappen. ,,Het gaat om de eerste levensbehoeften van mensen.”
Posted: July 11, 2020, 4:00 am
Een kwart (27 procent) van de gemeenten is niet actief bezig een rookvrije omgeving voor kinderen te creëren, blijkt uit nieuw onderzoek. Gemiddeld geven gemeenten hun anti-rookbeleid een mager rapportcijfer: een 6,4.
Posted: July 11, 2020, 3:12 am
Een vreedzame bijeenkomst van meerdere uren in Belgrado tegen het coronabeleid van de Servische regering is opnieuw overschaduwd door geweld. Vrijdagavond stormde een groep nationalistische demonstranten met geweld het parlement binnen en viel de politie aan.
Posted: July 11, 2020, 1:52 am

Comments are disabled