Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Is het Friends, is het The Fresh Prince of Bel-Air, is het de bekendste postcode van Amerika of is toch The X-Files de favoriete jaren 90-serie van de luisteraars van de podcast Bingewatchers? Vorige week riepen makers Kevin Goes en Charlene Heezen de luisteraar op om een keuze te maken en dat resulteerde in een enorme berg inzendingen.
Posted: November 27, 2020, 5:00 pm
De man uit Soest die vorige week vrijdag vermoord werd aangetroffen in zijn auto bij station Amersfoort is de 74-jarige Joop P. Hij leidde sinds het overlijden van zijn vrouw een teruggetrokken bestaan in een flat aan de Wiardi Beckmanstraat.
Posted: November 27, 2020, 4:43 pm
Ronald Koeman van FC Barcelona kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Osasuna naar alle waarschijnlijkheid weer beschikken over Sergio Busquets. De middenvelder deed vrijdag mee aan de groepstraining die begon met één minuut stilte ter nagedachtenis aan de woensdag overleden Diego Armando Maradona.
Posted: November 27, 2020, 4:41 pm
Jumbo haalt per direct diverse broodproducten uit de schappen omdat er kleine stukjes hard plastic in kunnen zitten. Als die worden gegeten kan dat "een veiligheidsrisico" opleveren, meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
Posted: November 27, 2020, 4:40 pm
Dat een ongeluk een klein hoekje zit, heeft Sydney van Hooijdonk vandaag aan het begin van de middag ondervonden. De Bredase topschutter kwam vast te zitten in de douche, liep een aantal snijwonden op, werd naar de eerste hulp gebracht een heeft zich dientengevolge afgemeld voor de wedstrijd tegen TOP Oss.
Posted: November 27, 2020, 4:27 pm

Comments are disabled