Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De politie heeft een verdachte opgepakt voor het beschieten van een kantoorpand in Amsterdam met een antitankwapen. De raketwerper, een wapen bedoeld om pantservoertuigen uit te schakelen, werd in de buurt gevonden.
Posted: June 22, 2018, 7:09 am
De Europese vliegtuigbouwer Airbus dreigt Groot-Brittannië te verlaten als dat land zonder handelsakkoord met de EU toch uit de Europese Unie stapt. Airbus gaat volgens een inschatting van de risico's van zo'n brexit ,,heel erg voorzichtig kijken naar nieuwe investeringen in het Verenigd Koninkrijk (VK) en niet langer de relaties met leveranciers en partners in het land uitbreiden."
Posted: June 22, 2018, 6:58 am
Gert (60) en zijn vrouw Monique (57) zaten gisteren drie uur lang in een treinwagon in het Belgische dierenpark Planckendael. Ze schuilden voor de ontsnapte leeuwin Rani. Toen het roofdier te dicht bij het Antwerpse stel in de buurt kwam, volgde noodgedwongen de fatale beslissing. Rani werd doodgeschoten. ,,Is dat onze schuld? We hadden gerust nóg drie uur willen wachten als dat haar leven had gered", aldus het echtpaar.
Posted: June 22, 2018, 6:27 am
Singer-songwriter Lisanne Spaander is genezen verklaard van kanker. ,,Ik ben schoon, geen mr Ewing meer in mijn lijf. Yoehoe! Nu toeren met vriendinnen om het goede nieuws te vieren'', laat de 20-jarige Lisanne via Twitter weten.
Posted: June 22, 2018, 6:26 am
De handtekeningen staan nog niet op papier, maar het moet raar lopen wil Sander Hoogendoorn straks niet de presentator zijn van de nieuwe ochtendshow op 3FM. Dat zeggen ingewijden tegen deze website. Gesprekken tussen de NPO en de dj zouden in een afrondende fase zijn beland.
Posted: June 22, 2018, 6:00 am

Comments are disabled