Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De Willy van der Kuijlen-trofee wordt per direct een belangrijke prijs in het betaald voetbal. Krijgt huidig topscorer Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo) deze straks voor het eerst uitgereikt?
Posted: May 7, 2021, 4:00 am
De Nederlandse universiteiten rekenen erop dat ze op 6 september, bij de start van het eerste semester van het nieuwe academische jaar, weer volledig fysiek onderwijs mogen geven. Het verloop van de pandemie is daarin wel van belang.
Posted: May 7, 2021, 4:00 am
Gevoelige gegevens van grote bedrijven lekken steeds vaker uit. Het komt meer voor dat werknemers per ongeluk bedrijfsinformatie laten slingeren, bijvoorbeeld door een USB-stick te laten liggen in de trein. Bovendien weten criminelen zoals hackers vaker de hand te leggen op zulke gegevens. Dat meldt het statistiekbureau CBS, dat cijfers uit 2019 heeft vergeleken met die van drie jaar eerder.
Posted: May 7, 2021, 3:19 am
In een Opel loop je het meeste risico om te crashen, zo ontdekte een Britse leasemaatschappij. De Opel Zafira is in Engeland de gevaarlijkste auto met 511 ongevallen per 10.000 auto’s.
Posted: May 7, 2021, 3:00 am
De federale kiescommissie van de Verenigde Staten doet niet langer onderzoek naar een betaling van 130.000 dollar (ongeveer 108.000 euro) die oud-president Donald Trump deed aan pornoactrice Stormy Daniels om ervoor te zorgen dat zij niks zou zeggen over Trumps buitenechtelijke escapades. Dat meldt The New York Times. De kiescommissie onderzocht of Trump met het betalen van het zwijggeld uit campagnefondsen de kieswet had overtreden.
Posted: May 7, 2021, 1:06 am

Comments are disabled