Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Weinig blijft NAC dit seizoen bespaard nu ook Robert Mühren tot nader order is weggevallen. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvaller de komende weken niet inzetbaar is vanwege de tien dagen geleden opgelopen blessure.
Posted: October 15, 2018, 4:43 pm
15 oktober. Die dag staat roodomrand in menig jagersagenda. Want vandaag is het weer raak: jagen op eenden, konijnen, hazen, houtduiven en fazanten. Vijf diersoorten moeten weer rennen of vliegen voor hun leven.
Posted: October 15, 2018, 4:30 pm
Een Michelinster krijgen is het grootste compliment voor een chef-kok, maar brengt tegelijkertijd torenhoge verwachtingen met zich mee, vertellen top-koks. De Friese kok Jan Gaastra wil niet voor niets van de zijne af.
Posted: October 15, 2018, 4:18 pm
De redactie van RTL Late Night maakte enkele weken geleden al afspraken met Jenny Douwes, het boegbeeld van de 'blokkeerfriezen', en anti-pietactivist Jerry Afriyie over een open gesprek met béide partijen aan tafel op de laatste zittingsdag van de rechtszaak tegen de A7-bezetters.
Posted: October 15, 2018, 4:04 pm
De Turkse sterspeler Arda Turan (31) moet flinke een celstraf vrezen. Het Openbaar Ministerie eiste maandag 12 jaar en 5 maanden voor de aanvallende middenvelder, die door zijn werkgever FC Barcelona is verhuurd aan Istanbul Basaksehir.
Posted: October 15, 2018, 3:43 pm

Comments are disabled