Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

De voormalige Amerikaanse president George W. Bush maakt zich zorgen over de staat van het land onder de huidige president Donald Trump. Volgens Bush valt de VS door intolerantie en onrecht uiteen.
Posted: October 19, 2017, 7:29 pm
Carlos Arthur Nuzman komt weer op vrije voeten. Een rechter in Brazilië oordeelde dat de baas van de Olympische Spelen van 2016 niet zo veel aanklachten tegen zich heeft lopen dat hij nog in hechtenis moet blijven.
Posted: October 19, 2017, 7:22 pm
De Duitse schrijver Dogan Akhanli, geboren in Turkije, zat wekenlang vast. Vandaag kreeg hij bij zijn terugkeer op de luchthaven van Düsseldorf een andere ontvangst dan hij had verwacht. Een Turkse man begon hem in de aankomsthal uit te schelden.
Posted: October 19, 2017, 7:21 pm
Het Korps Commandotroepen (KCT) stopt met het oefenen met scherpe munitie. De maatregel zal in elk geval gelden tot eind dit jaar. Dat blijkt uit een brief van minister Dijkhoff van Defensie aan de Tweede Kamer.
Posted: October 19, 2017, 7:13 pm
Europa overweegt Turkije te korten op zijn toetredingssteun. Het land heeft in principe nu recht op honderden miljoenen per jaar, onder meer om zijn democratie en bestuur te versterken. Er is al geld uitgetrokken tot en met 2020.
Posted: October 19, 2017, 7:08 pm

Comments are disabled