Nieuws via AD.nl

Bron: http://www.ad.nl/rss.xml

Philip Freriks verheugt zich op de opnames van een nieuw seizoen van De Slimste Mens. De quizmaster mist momenteel de gesprekken met zijn rechterhand Maarten van Rossem.
Posted: April 5, 2020, 1:23 pm
Er is in Nederland een twintiger overleden aan het coronavirus. Dat bevestigt het RIVM. De exacte leeftijd is niet bekend, maar de persoon is tussen de 25 en 29 jaar oud. Naast Covid-19 was er ook sprake van ‘onderliggend lijden’. Verder zijn er geen details bekend. Ook is onduidelijk op welke datum en in welk ziekenhuis de persoon precies is overleden.
Posted: April 5, 2020, 1:18 pm
Ook op de zonnigste dag van het jaar geven de meeste Nederlanders gehoor aan de oproep om thuis te blijven. Toch werd het in sommige natuurgebieden of stadsparken te druk en bleken maatregelen nodig.
Posted: April 5, 2020, 1:17 pm
Koersen zonder publiek ziet Eddy Merckx niet zitten. Dat vertelde de vijfvoudige Ronde van Frankrijk-winnaar in het programma van het Belgische HLN en VTM ‘Ronde tegen Corona’. ,,Als de Tour doorgaat, moet er volk aanwezig zijn.”
Posted: April 5, 2020, 1:12 pm
In voetballoze tijden begint in Barcelona de mogelijke terugkeer van Neymar weer op te leven. De speler, die bij Paris Saint-Germain wil vertrekken, wacht in ‘quarantaine’ in een zonnig Brazilië de ontwikkelingen en vooral de herstart van de Champions League af.
Posted: April 5, 2020, 1:10 pm

Comments are disabled