Meer ruimte door ingenieus parkeersysteem

In deze tijden waarin mensen veel spullen bezitten is ruimte slechts beperkt. Veel mensen bewaren al hun spullen dan ook op zolder of bijvoorbeeld in de garage.

opslagruimteBij veel mensen staat de garage er vol mee en het gene waar deze echt voor bedoeld is (het stallen van de auto) gebeurd maar heel zelden. Zonde natuurlijk. Want als een auto altijd maar buiten staat, dan is dat over het algemeen een stuk extra slijtage, voornamelijk aan de lak. Wanneer een auto altijd binnen heeft gestaan, dan blijft deze meer waard. Maar gelukkig zijn er ook andere oplossingen als het om het parkeren van de auto gaat.

Zo is een autolift zeker een goede oplossing voor dit soort zaken.. Dit is een ingenieuze manier om de auto te stallen. Bij een auto lift moet u wellicht denken aan een garage, waarbij de monteurs de auto optillen om er vervolgens onder te kunnen sleutelen. Maar wij hebben het hier niet over zo’n soort auto lift.

Er is namelijk ook een mogelijkheid om uw auto onder de grond te parkeren. Het lijkt zo uit een film te komen. Via een systeem kan de auto dus onder de grond worden geparkeerd. Het kan even in beslag nemen om zoiets te installeren, maar de hele buurt zal versteld staan van dit systeem. Voor inbrekers is het ook lastig om hier iets uit te stelen. Het kan zelfs zo mooi worden weggewerkt dat het praktisch onzichtbaar is. Hoe cool is dat?

Comments are disabled