Content laten creëren voor uw narrowcasting schermen

Narrowcasting schermen kunnen een grote meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een winkel waarin u producten verkoopt, dan kunt u deze promoten via het netwerk. U kunt producten die in de reclame zijn onder de aandacht brengen of ervoor zorgen dat mensen op de hoogte zijn van wat zij allemaal in uw winkel kunnen kopen.

Als ondernemer zal het wel duidelijk zijn hoe dit marketingmiddel ervoor kan zorgen dat u meer omzet zult maken. De digital signage is bovendien op ten duur ook goedkoper dan statische posters, omdat u makkelijk de content op de schermen kunt vervangen. U kan zich misschien nog wel afvragen waar u dan moet zijn om content te laten creëren voor uw narrowcasting schermen. Het bedrijf ThisPlays2 specialiseert zich in zowel het plaatsen als het creëren van de content voor dergelijke schermen.

Professionele content creatoren

narrowcasting schermDe beelden die u op narrowcasting schermen laat zien kunnen stilstaande foto’s zijn, maar ook bewegende videobeelden. Als u nu nog geen digital signage in uw winkel heeft hangen, dan gebruikt u waarschijnlijk wel posters of flyers om bepaalde producten te promoten. De beelden die hierop afgedrukt staan die moeten ook ontworpen worden. Vaak gebruiken mensen hiervoor een reclamebureau. Ditzelfde bureau kunt u ook inhuren om een digitale afbeelding te leveren die u vervolgens op uw narrowcasting systeem kunt tonen. Tevens is het mogelijk om videobeelden te tonen. Hiermee kunt u vaak nog beter duidelijk maken hoe mooi een product is of hoe deze werken. Er zijn professionele content creatoren die zich specialiseren in narrowcasting content.

Laat regelmatig verse content zien

Wat we u ook aan kunnen raden is gebruikmaken van een diashow of videobeelden. Digital signage is namelijk niet statisch en hier moet u zeker gebruik van maken. Het verversen van de beelden is net zo makkelijk als een nieuw bestandje openen op uw computer. Wanneer u de content voor uw narrowcasting schermen laat creëren door een professioneel bureau, dan worden de beelden aangeleverd als een computerbestand dat u heel gemakkelijk op het systeem installeert. Het is vervolgens niet meer dan een kwestie van op play drukken en de beelden zijn op de schermen in de winkel te zien.

Comments are disabled